KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Frederique Uyterlinde

Frederique is sinds 2018 adviseur bij KWINK groep. Haar interesse ligt bij het onderzoeken van complexe maatschappelijke vraagstukken. Daarbij is ze gedreven om na te denken over oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving.

Achtergrond

Bij KWINK groep voerde Frederique verschillende onderzoeken en evaluaties uit van overheidsinstanties. Zo evalueerde ze het KNMI, het Bureau Architectenregister en het programma Digital Trust Center. Ook was ze betrokken bij de evaluatie van de klachtbehandeling van Defensie.

Daarnaast heeft Frederique ervaring op het gebied van evaluaties van overheidsbeleid. Ze evalueerde bijvoorbeeld de Green Deal Aardgasvrije Wijken en de bibliotheekwet (Wsob), en voerde een onderzoek uit naar welstandsbeleid van gemeenten bij de plaatsing van antennes ten behoeve van het 5G-netwerk.

Frederique heeft een achtergrond in zowel de psychologie als de bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Daarna volgende zij een tweejarig Europees masterprogramma European Governance aan University College Dublin (Ierland) en de Universiteit Utrecht (Nederland).

Bel Frederique als je met een enthousiaste en toegewijde adviseur wil nadenken over een maatschappelijk vraagstuk en daarbij een open en analytische blik kunt gebruiken.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten