KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Associate

Luc Donners

Luc is als associate verbonden aan KWINK groep. Hij heeft twintig jaar ervaring in de publieke sector, als (interim)manager en adviseur. Hij is gespecialiseerd in het realiseren van herstel bij verwaarlozing en bij ontstane ontwikkelingsachterstand in organisaties. Hij is analytisch sterk, pragmatisch, empatisch en persoonlijk in aanpak. Een gestructureerd ondernemende manager. Hij heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor belangen van stakeholders in een veranderende omgeving.

Achtergrond

In de samenwerking met opdrachtgevers combineert Luc zijn analytisch vermogen met een pragmatische en persoonlijke aanpak. Met oog voor wat haalbaar is voor organisaties en de mensen in verandering en vanuit een sterk ontwikkelde sensitiviteit voor de positie van de mensen met wie hij in zijn opdrachten werkt en voor de belangen van betrokken partijen.

Tot 2010 was Luc directeur Organisatieontwikkeling en Bedrijfsvoering bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Daarvoor werkte hij bij organisatieadviesbureau Berenschot en bij de Onafhankelijke Post- en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). Hij studeerde Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten