KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Sterre Wolthuizen

Sterre is adviseur bij KWINK groep. Ze heeft een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken en is graag bezig met het vinden van passende oplossingen voor complexe situaties. Sterre wordt enthousiast wanneer zij zich kan verdiepen in nieuwe onderwerpen en wanneer zij kan bijdragen aan het vergroten van maatschappelijke waarde.

Achtergrond

Sterre studeerde International Relations and International Organization en Midden-Oosten Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierbij richtte ze zich op hedendaagse onderwerpen, zoals de energietransitie, de veiligheidssector en de situatie in Afghanistan. Daarnaast kwam ze in haar master in contact met Nederlands beleid gericht op het Midden-Oosten, onderzocht ze relaties tussen verschillende landen en organisaties en deed ze kennis op over verschillende culturen en religies.

Tijdens haar studies heeft Sterre veel ervaring opgedaan met kwalitatief onderzoek. Zo heeft ze onder andere een evaluatieonderzoek uitgevoerd naar het inburgerings- en integratieproces van Syriërs in een gemeente. Daarnaast schreef ze mee aan een analyseformat voor het creëren van meer bewustwording van culturele verschillen en het vergroten van sociaal-culturele expertise bij officieren voor het ministerie van Defensie.

Tijdens haar werkzaamheden bij KWINK groep blijft Sterre zich met veel enthousiasme verdiepen in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Ze is voornamelijk betrokken bij verscheidende evaluatieonderzoeken, zoals de evaluatie van het Kennis- en innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed, de zbo-evaluatie van de aangewezen instanties onder de Metrologiewet en de zbo-evaluatie van het Commissariaat voor de Media. Daarnaast houdt ze zich bezig met verschillende onderzoeken rondom participatie en inwonersbetrokkenheid.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten