KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Lara Janssen

Lara is in 2021 begonnen bij KWINK groep als adviseur. Lara heeft een brede interesse en leert graag nieuwe dingen. Het liefst verdiept ze zich in vraagstukken met betrekking tot diversiteit en gelijkheid, cultuur, duurzaamheid/klimaat en het functioneren van onze huidige democratie.

Achtergrond

Lara is adviseur bij KWINK groep. Lara heeft een brede interesse en leert graag nieuwe dingen. Het liefst verdiept ze zich in vraagstukken met betrekking tot diversiteit en gelijkheid, cultuur, duurzaamheid/klimaat en het functioneren van onze huidige democratie.

Lara is in 2014 begonnen aan een bachelor European Studies aan de Universiteit van Maastricht. Na deze in 2017 te hebben afgerond is ze één jaar vrijwilligerswerk gaan doen voor onder andere VluchtelingenWerk Zuid-Nederland. Lara heeft in 2021 de master politicologie met een specialisatie in gender gelijkheid, diversiteit en inclusie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Tijdens deze master is haar interesse in binnenlandse politiek en beleid verder aangewakkerd. Bij KWINK wil Lara zich nog verder gaan verdiepen in de impact van beleid op de maatschappij en andersom.

Eerder liep Lara stage bij KWINK. Hier heeft ze gewerkt aan evaluatieonderzoeken voor het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, de Raad voor de Rechtspraak en het duurzaamheidsprogramma van de Gemeente Ermelo. Daarnaast heeft Lara tijdens haar stage uitgezocht wat KWINK kan verbeteren met betrekking tot hun diversiteitsbeleid en hoe het team in de toekomst nog meer divers kan worden. Over dit onderzoek is hier meer te lezen.

Expertise

Cultuur en media

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten