KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Partner

Pauline Modderman

Pauline is partner bij KWINK groep. Pauline focust zich op evalueren, omdat je door te evalueren weet of er iets terecht is gekomen van de plannen van een organisatie, van beleid of van een subsidieregeling. Deze kennis kan vervolgens gebruikt worden om van te leren. Pauline houdt ervan om haar kennis van evalueren in steeds andere sectoren in te zetten en is met name geïnteresseerd in burgerparticipatie, de culturele sector en toezicht.

Achtergrond

Pauline is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit. Aan de Rijksuniversiteit Groningen haalde zij haar bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie en haar pre-master Bedrijfskunde.

Bij KWINK groep houdt Pauline zich bezig met onderzoeken en evaluaties voor met name gemeenten en ministeries. Zo evalueerde zij verschillende subsidieregelingen van het Fonds Podiumkunsten en evalueerde ze organisaties zoals de Autoriteit Consument en Markt, het Schoolleidersregister PO en de Stichting Cultuur Eindhoven.

Kenmerkend voor Pauline is dat ze snel de juiste toon kan vinden in gesprekken met uiteenlopende gesprekspartners, zoals kunstenaars, leraren, beleidsmedewerkers en toezichthouders.

Bel of mail Pauline als je zorgvuldig onderzoek wil laten doen waarbij alle perspectieven op tafel komen en heldere aanbevelingen worden gedaan.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten