KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Nina Salomons

Nina is sinds september 2022 stagiair bij KWINK groep. Momenteel rond zij haar master Public Administration: International and European Governance aan Universiteit Leiden af.

Achtergrond

Nina is stagiair bij KWINK groep. Zij heeft een brede interesse, maar focust zich het liefst op thema’s als cultuur, digitalisering en duurzaamheid. Zij wil graag een maatschappelijke impact maken door actief mee te werken aan elke stap binnen een beleidsproces.

Nina volgde een bachelor Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in bestuur en beleid. Hier heeft zij verschillende bestuursfuncties bekleed en als student-assistent meegewerkt aan verschillende onderzoeken. Tijdens deze jaren heeft zij haar interesse gevonden in het proces rondom beleidsvorming, implementatie en evaluatie. Door zich hierin te verdiepen hoopt zij een maatschappelijke impact te kunnen maken.

Daarnaast heeft zij vanwege haar interesse in duurzaamheid een minor afgerond met betrekking tot het klimaat en hoe dit op interdisciplinaire wijze kan worden behandeld. Nu is zij bezig met het afronden van haar master Public Administration: International and European Governance aan Universiteit Leiden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten