KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Hier vindt u meer informatie over ons

Wij werken aan een sterke samenleving.

In onze werkwijze staan betrouwbaarheid, leergierigheid en inlevingsvermogen centraal. Hierop houden wij onszelf scherp, maar ook onze samenwerkingspartners spelen hierin een belangrijke rol.

We werken samen met wetenschappers, zzp-ers en een aantal andere onderzoeks- en adviesbureaus. Waar dat een inhoudelijke meerwaarde heeft, betrekken we hen in onze opdrachten, in rol van expert of als consortiumpartner. Ook werken we in onze onderzoeken regelmatig samen met een marktonderzoeksbureau dat onze (online) enquêtes programmeert. We onderhouden korte lijnen met onze samenwerkingspartners. Dat stelt ons in staat om hun kennis en expertise snel en eenvoudig te kunnen betrekken. Zo kunnen we ons focussen op die dingen waar we goed in zijn.

Associates

Ook hebben wij associates aan ons verbonden. Dit zijn zzp-ers, adviseurs of wetenschappers met een specifiek (complementair) expertisegebied binnen de publieke sector, die regelmatig bij en met ons werken en met wie we een persoonlijke klik voelen. We toetsen onze ideeën en adviesstijl bij hen. Onze associates verrijken onze werkwijze en inlevingsvermogen en prikkelen onze leergierigheid door hun kennis en ervaring met ons te delen.

Wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met Janine Mulder.