KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Digital Trust Center programma evaluatie

In 2019-2020 heeft KWINK groep in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een evaluatie uitgevoerd van het programma Digital Trust Center (DTC). Programma Digital Trust Center (DTC) Het DTC heeft als missie het niet vitale bedrijfsleven weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen. De doelgroep van het DTC bestaat uit circa 1,8 miljoen bedrijven […]

8 december 2020

In 2019-2020 heeft KWINK groep in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een evaluatie uitgevoerd van het programma Digital Trust Center (DTC).

Programma Digital Trust Center (DTC)

Het DTC heeft als missie het niet vitale bedrijfsleven weerbaarder te maken tegen cyberdreigingen. De doelgroep van het DTC bestaat uit circa 1,8 miljoen bedrijven in Nederland die niet behoren tot de vitale infrastructuur en Rijksoverheid.

Onderzoeksvraag

De centrale onderzoeksvraag van dit onderzoek is: Welke bijdrage heeft het programma DTC geleverd (in de eerste twee jaren) aan de cyberweerbaarheid van ondernemend Nederland en wat is er voor nodig om deze bijdrage te vergroten?

Meer lezen? Het rapport is hier te downloaden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten