KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Partner

Janine Mulder

Janine is partner bij KWINK groep. Kenmerkend voor Janine is haar enthousiasme en het samen met de opdrachtgever en het team op zoek gaan naar creatieve én gedegen oplossingen. Ze weet goed rekening te houden met de vaak verschillende belangen en opvattingen van betrokkenen. Janine werkt het liefst voor de cultuursector en specifiek voor bibliotheken.

Achtergrond

Janine is afgestudeerd als Bestuurskundige aan de Universiteit van Tilburg en aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze specialiseerde zich tijdens haar studie in de veranderende rol van de overheid in de samenleving, bij besluitvormingsprocessen en andere complexe vraagstukken. Dit deed ze door onderzoek te doen naar de rol van de overheid bij de introductie van elektrisch rijden.

Bij KWINK groep houdt Janine zich veel bezig met onderzoeken in de bibliotheek- en telecomsector. Zo deed ze onderzoek naar de Bibliotheekwet, het leesbevorderingsprogramma Kunst van Lezen en de organisatie achter Kijkwijzer (NICAM). Ook schreef ze mee aan de Innovatieagenda voor de bibliotheeksector. Ze heeft veel ervaring met het uitvoeren van evaluaties van organisaties, beleid en wetgeving. Ze evalueerde bijvoorbeeld de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur, het Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Transplantatie Stichting, de Multibandfrequentieveiling (4G) en de Aanbestedingswet.

Een andere expertise van Janine ligt bij het faciliteren van bijeenkomsten. Ze begeleidt veelvuldig overleggen waarbij deelnemers gezamenlijk op zoek naar nieuwe oplossingen voor complexe problemen door gebruik te maken van innovatieve werkvormen. Deze expertise neemt ze ook mee in de vele gesprekken die ze voert met medewerkers van organisaties (van leden van de Raad van Toezicht en directeuren tot aan controllers en communicatiemedewerkers).

Bel of mail Janine als je wilt werken aan de verbetering van jouw organisatie of nieuwe oplossingen nodig hebt in een complexe situatie.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten