KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Lotte Pol

Lotte werkt sinds kort bij KWINK groep als adviseur en onderzoeker. Ze is opgeleid als jurist. Lotte heeft een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken en heeft een nieuwsgierige houding. Het verdiepen in en het analyseren van nieuwe onderwerpen geeft haar energie.

Achtergrond

Achtergrond

Lotte behaalde cum laude haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht (Utrecht Law College), gevolgd door een master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Omdat ze in het bijzonder geïnteresseerd is in de publieke sector en maatschappelijke vraagstukken, besloot zij vervolgens nog een tweejarige post-masteropleiding te doen aan de Academie voor overheidsjuristen in Den Haag. Deze opleiding rondde ze in 2022 af. Tijdens deze post-masteropleiding volgde ze juridische vakken, maar ook vakken als politicologie en adviesvaardigheden.

Voordat Lotte bij KWINK groep kwam werken, heeft zij ruim drie jaar gewerkt bij een onderdeel van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als juridisch adviseur. Daar heeft zij geleerd hoe zij de brug kan slaan tussen de juridische en andere disciplines. Ze vindt het belangrijk om in haar advies oog te hebben voor verschillende, uiteenlopende belangen. Verder heeft Lotte ervaring opgedaan met het doen van onderzoek tijdens een onderzoeksstage bij het Instituut voor Informatierecht (IViR).

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten