KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Bob de Baaij

Bob is op 1 februari begonnen bij KWINK groep. Hij studeert aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en volgt een masteropleiding Beleid en Politiek. Tijdens deze opleiding leert hij maatschappelijke vraagstukken te analyseren en te bekijken vanuit verschillende perspectieven. Hierbij wordt rekening gehouden met betrokken actoren om vervolgens beleidsoplossingen aan te dragen of beleid te evalueren.

Achtergrond

Als behulpzaam en nieuwsgierig type heeft Bob altijd al interesse gehad om zich vast te bijten in maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast heeft Bob een enorme interesse in politiek. In zijn vrije tijd leest hij dan ook veel boeken over politiek, maatschappij en geschiedenis. Vanuit deze interesses is Bob, na het afronden van zijn Bachelor Communicatie in Tilburg, Bestuurskunde gaan studeren. Hier voelt hij zich als een vis in het water en heeft hij Tilburg verruild voor het mooie Den Haag. Naast de werkzaamheden bij KWINK groep gaat Bob er graag met vrienden op uit om culinair te genieten of bezoekt hij een voetbalwedstrijd in het stadion.

Door zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid in veel verschillende onderwerpen spreken de vele thema’s waar KWINK groep in gespecialiseerd is Bob erg aan. Vooral de onderwerpen klimaat en energie, democratie en participatie en mobiliteit vindt hij erg interessant. Bob staat dan ook te springen om het aankomende half jaar te werken bij KWINK groep!

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten