KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Bente Bruijniks

Bente is adviseur en onderzoeker bij KWINK groep. Met een achtergrond in de sociale psychologie interesseert ze zich in samenwerkingen en motivaties binnen de samenleving. Ze houdt zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken en het vinden van passende oplossingen.  

Bente

Achtergrond

Bente studeerde Filosofie en Psychologie in Utrecht, gevolgd door de master Social and Organisational Psychology in Leiden. Binnen deze studies verdiepte ze zich in thema’s zoals sociale rechtvaardigheid en de ervaringen van een individu binnen de samenleving. Tijdens haar stage bij TNO en haar scriptie onderzocht ze hoe de uitkomsten van onderhandelingen geoptimaliseerd kunnen worden, met daarbij de focus op de individuele belevenis en de structuur van een overleg.  

Binnen haar stage en opleiding heeft Bente veel ervaring opgedaan met kwantitatief onderzoek. Zo heeft  binnen haar stage en studie veel vragenlijsten opgezet en geanalyseerd. Bij KWINK groep wil ze deze kennis graag inzetten om bij te dragen aan de aansluiting van beleid en de samenleving.