KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Associate

Daniëlle Kortleve

Daniëlle is als associate verbonden aan KWINK groep. Daniëlle brengt in onderzoeken die ze samen met KWINK groep uitvoert haar juridische kennis en ervaring in. Daniëlle en KWINK groep werkten bijvoorbeeld samen bij de evaluatie van het toezichts- en handhavingsinstrumentarium van keuringsdiensten in het landbouwdomein.

Achtergrond

Sinds 1998 werkt Daniëlle als jurist voor verschillende overheidsorganisaties, altijd in interim- , adviserende- of onderzoeksrollen. Zij is zeer ervaren in het bestuursrecht en sterk in het doorgronden van wet- en regelgeving. Tot 2010 heeft Daniëlle haar juridische ervaring opgedaan vanuit diverse adviesbureaus. Daar heeft zij legal audits en andere onderzoeken naar juridische kwaliteit van publieke organisaties uitgevoerd. Vanaf 2010 is Daniëlle als zelfstandige verder gegaan. In alle jaren heeft ze zich vaak beziggehouden met het opstellen van regelgeving, staatssteun, verbonden partijen (fondsen, stichtingen, ontwikkelingsmaatschappijen) en gemeenschappelijke regelingen. Je kunt Daniëlle wakker maken voor complexe vraagstukken waar maatschappelijke uitdagingen een juridisch houdbare oplossing vragen.

Behalve juridische werkzaamheden houdt Daniëlle zich ook graag bezig met het geven van trainingen en het begeleiden en modereren van bijeenkomsten. Ze heeft veel juridische trainingen verzorgd gedurende haar hele loopbaan. Ze begeleidt graag bijeenkomsten en discussies waar verschillende belangen op tafel dienen te komen.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten