KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Partner

Maarten Noordink

Maarten richtte KWINK groep in 2007 op met Bill van Mil en Annelies Dijkzeul. Hij is een ervaren adviseur die het liefst werkt aan vraagstukken op het raakvlak van technologie en maatschappij. Hoe zetten we nieuwe technologieën in als oplossing voor maatschappelijke uitdagingen? En hoe voorkomen we dat ze leiden tot de problemen van morgen?

Achtergrond

Maarten heeft uitgebreide ervaring met advies en evaluatieonderzoek in de publieke sector. Hij werkte als adviseur voor een groot aantal ministeries, maar ook voor provincies, gemeenten en brancheorganisaties. Dat deed hij regelmatig samen met universiteiten.

In zijn werk realiseert Maarten impact door analytische vaardigheden te combineren met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Hij heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid en telecom & ICT. Terugkerende thema’s zijn beleid- en besluitvormingsprocessen, impact- en effectanalyses en toezicht.

Maarten studeerde Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Public Policy and Management aan de Carnegie Mellon University (VS), en werkte eerder bij adviesbureau Berenschot.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten