KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur, Directeur

Fritzi Reijerman

Fritzi is directeur en adviseur bij KWINK groep. Ze duikt graag in nieuwe onderwerpen en sectoren om deze bedachtzaam te doorgronden. Fritzi houdt van schrijven en komt graag samen met anderen tot een gestructureerde en creatieve analyse. Hierbij heeft ze aandacht voor ambities, context en detail.

Achtergrond

Fritzi is jurist. Haar master Privaatrecht voltooide ze aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een specialisatie op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Daarvoor rondde ze haar bachelor rechten af aan de Radboud Universiteit Nijmegen en proefde ze een half jaar aan het Duitse recht op de Freie Universität Berlin. Tijdens haar studie hield zij zich veel bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij KWINK groep werkt Fritzi mee aan adviezen en onderzoeken op veel verschillende thema’s. Haar focus ligt echter bij burgerparticipatie en democratie. Zo maakt zij de podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar‘ en evalueerde ze veel burgerparticipatieprojecten. Ook houdt zij zich graag bezig met projecten op het raakvlak van bestuur en cultuur.

Naast haar werk bij KWINK groep is Fritzi docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze geeft les over de beginselen van de Nederlandse democratische rechtsstaat. Tijdens de lessen brengt ze studenten mondelinge en schriftelijke argumentatievaardigheden bij.

Bel of mail Fritzi als je behoefte hebt aan een zorgvuldige analyse die aantrekkelijk en begrijpelijk op papier gezet moet worden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten