KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Wij zijn een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken

Samen werken we aan een sterke publieke sector.

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken.

We verbinden mensen en technologie, kwalitatief en kwantitatief, denken en doen. Adviseurs van KWINK groep zijn analytisch en betrokken. We zijn onafhankelijk; we stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal.

KWINK groep voelt zich sterk betrokken bij verschillende uitdagingen waar de Nederlandse samenleving en overheid momenteel voor staan: op welke wijze kunnen overheden de energietransitie bevorderen? Hoe kunnen instellingen in de culturele sector hun impact aantonen? Hoe functioneert het toezicht in sectoren als mobiliteit en infrastructuur? Hoe komen overheden en burgers samen tot effectieve en legitieme besluitvorming?

Aandacht voor diversiteit en inclusie

In onze eigen organisatie werken we aan het bevorderen van de diversiteit en inclusie. Door de diversiteit van ons team te versterken, zorgen wij voor een breed perspectief in ons werk én in onze organisatie. We hebben een inclusief werkklimaat waarin iedereen zich thuis voelt. We geloven dat medewerkers beter presteren als ze werken in een team waar verschillende competenties en perspectieven in vertegenwoordigd zijn.

Om deze visie te realiseren, ondernemen wij verschillende activiteiten. We zijn bewust op zoek naar werknemers met verschillende achtergronden die een toevoeging zijn op ons team. We hanteren een actief beleid om te komen tot een divers personeelsbestand waarin iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, welkom is. We werken samen met anderen voor de verspreiding van onze vacatures om te zorgen dat we ook mensen buiten ons netwerk bereiken. En bij de indiensttreding staat inclusie voorop: we zorgen dat elke nieuwe werknemer zich zo snel mogelijk thuis voelt. Tot slot gaan we regelmatig met elkaar in gesprek. Hoe staan we ervoor? Wat kunnen we verbeteren?

Samenwerking en associates

Samenwerking is voor ons belangrijk. Door samen te werken met wetenschappers, zzp’ers en andere onderzoeks- en adviesbureaus kunnen we de juiste kennis en expertise aan ons verbinden, van elkaar leren en anderen inspireren.

Ook hebben we een selecte club van associates aan ons verbonden die onze expertise aanvullen en met wie we een persoonlijke klik voelen. Associates zijn zzp’ers, adviseurs of wetenschappers met een specifiek expertisegebied binnen de publieke sector. Associates werken regelmatig met ons samen in opdrachten en bij ons op kantoor.

Ook interesse in samenwerking met KWINK groep? Neem contact op met Janine Mulder via jmulder@kwinkgroep.nl