KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Wij zijn een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken

Samen werken we aan een sterke publieke sector.

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken.

We verbinden mensen en technologie, kwalitatief en kwantitatief, denken en doen. Adviseurs van KWINK groep zijn analytisch en betrokken. We zijn onafhankelijk; we stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal.

KWINK groep voelt zich sterk betrokken bij verschillende uitdagingen waar de Nederlandse samenleving en overheid momenteel voor staan: op welke wijze kunnen overheden de energietransitie bevorderen? Hoe kunnen instellingen in de culturele sector hun impact aantonen? Hoe functioneert het toezicht in sectoren als mobiliteit en infrastructuur? Hoe komen overheden en burgers samen tot effectieve en legitieme besluitvorming?

IN GOED GEZELSCHAP

Samenwerking

Samenwerking is voor ons belangrijk. Door samen te werken met wetenschappers, zzp’ers en andere onderzoeks- en adviesbureaus kunnen we de juiste kennis en expertise aan ons verbinden, van elkaar leren en anderen inspireren.

IN GOED GEZELSCHAP

Associates

Ook hebben we een selecte club van associates aan ons verbonden die onze expertise aanvullen en met wie we een persoonlijke klik voelen. Associates zijn zzp’ers, adviseurs of wetenschappers met een specifiek expertisegebied binnen de publieke sector. Associates werken regelmatig met ons samen in opdrachten en bij ons op kantoor.

Ook interesse in samenwerking met KWINK groep? Neem contact op met Janine Mulder via jmulder@kwinkgroep.nl

KWINK Foundation

KWINK groep heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het adviseren over en het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken. Deze expertise zetten we niet alleen in voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ideële organisaties met een strategisch, organisatorisch of maatschappelijk vraagstuk. Graag helpen we deze organisaties om hun missie te realiseren, en geven we onze eigen medewerkers tegelijkertijd de mogelijkheid hun expertise in te zetten voor andersoortige opdrachten en opdrachtgevers. Via de KWINK Foundation krijgen onze medewerkers tijd en ruimte om met deze vraagstukken aan de slag te gaan.