KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Hier vindt u meer informatie over ons

Wij werken aan een sterke samenleving.

KWINK groep heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het adviseren over en het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken. Deze expertise zetten we niet alleen in voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ideële organisaties met een strategisch, organisatorisch of maatschappelijk vraagstuk. Graag helpen we deze organisaties om hun missie te realiseren, en geven we onze eigen medewerkers tegelijkertijd de mogelijkheid hun expertise in te zetten voor andersoortige opdrachten en opdrachtgevers. Via de KWINK Foundation krijgen onze medewerkers tijd en ruimte om met deze vraagstukken aan de slag te gaan.

Impact Matters en de KWINK Foundation

De KWINK Foundation werkt samen met Impact Matters , die bedrijven en ideële organisaties aan elkaar verbindt. Impact Matters heeft tot doel medewerkers uit het bedrijfsleven op een inspirerende manier bij duurzaam ondernemen te betrekken, waardoor ideële organisaties de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om hun missie te realiseren.

Huidfonds

Het eerste project dat de KWINK Foundation in samenwerking met Impact Matters heeft uitgevoerd, was in opdracht van het Huidfonds. De medewerkers werkten aan een impactplan, waarbij zij een Theory of Change opstelden. In samenwerking met het Huidfonds werden antwoorden gezocht op vragen als “Wat is de verandering die het Huidfonds teweeg wil brengen” en “Hoe dragen de activiteiten van het Huidfonds bij aan de gewenste verandering?”. Dankzij de Theory of Change kan het Huidfonds haar beoogde impact op de samenleving beter inzichtelijk maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over projecten in het kader van de KWINK Foundation of heeft u een suggestie voor een organisatie die wij zouden kunnen adviseren? Neem dan contact op met Fritzi Reijerman.