KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Michelle Ploum

Michelle is adviseur bij KWINK groep. Ze heeft een brede interesse en duikt graag in uitdagende onderzoeken binnen nieuwe onderwerpen en sectoren.

Achtergrond

Michelle heeft een bachelor en master Geneeskunde afgerond aan Maastricht University. Ondanks een grote interesse in het vakgebied merkte ze dat ze voornamelijk veel plezier en energie haalde uit opdrachten met een grotere focus op creatief en analytisch denken. In het jaar 2016-2017 heeft ze middels een bestuurlijke functie haar passie voor beleid ontdekt. Tijdens de master Geneeskunde heeft Michelles inzet binnen een projectteam van Medical Business Projects haar enthousiasme voor het leveren van beleidsadvies op basis van gedegen onderzoek versterkt. Ze realiseerde zich dat haar drijfveer ligt bij het kunnen bijdragen aan het beleid binnen de publieke sector in Nederland.

Michelle heeft in 2021 de master Geneeskunde afgerond met onderzoek naar het verbeteren van de wachttijd voor patiënten in het ziekenhuis. Ze zit nu op haar plek bij KWINK groep, waar ze zich middels uiteenlopende opdrachten verdiept in maatschappelijke vraagstukken.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten