KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Rosanna Cohn

Rosanna is adviseur bij KWINK groep. Haar interesse ligt bij de maatschappelijke impact van beleid, waarbij ze graag zoekt naar de balans tussen efficiëntie en effectiviteit. Daarnaast verdiept ze zich graag in de interactie tussen de publieke en private sector.

Achtergrond

Rosanna studeerde Governance, Economics & Development aan het Leiden University College, gevolgd door de master Global Business & Sustainability aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In deze studies specialiseerde ze zich in hoe verschillende stakeholders beleid ervaren, welke (in)directe belemmeringen organisaties en burgers kunnen ondervinden aan overheidsbeleid en hoe deze overkomen kunnen worden.

Bij KWINK groep voert Rosanna verschillende projecten uit. Dit doet ze veelal op het gebied van klimaat en energie, maar ook op andere onderwerpen zoals mobiliteit of cultuur. In opdrachten kijkt Rosanna graag naar zowel de kwalitatieve als kwantitatieve kant van vraagstukken, waarbij ze meerwaarde ziet in het combineren van de twee onderzoeksmethoden. Zo stelt ze bijvoorbeeld jaarlijks de monitor Toekomstbeeld OV 2040 op, evalueerde ze verschillende subsidieregelingen in de culturele sector en onderzocht ze de doeltreffendheid en doelmatigheid van het Programma Aardgasvrije Wijken.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten