KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Projectondersteuner

Pepijn Arts

Pepijn is in september begonnen als stagair bij KWINK groep en sinds februari werkt hij als projectondersteuner. Hij heeft de bachelor Internationale Betrekkingen afgerond en volgt nu de master International Political Economy, beide aan de Rijksuniversiteit Groningen. Pepijn verdiept zich graag in politieke processen en maatschappelijke vraagstukken en heeft zin om zijn kennis toe te passen.

Achtergrond

In Pepijn’s studie kwamen onderwerpen rondom geschiedenis, politiek en economie veel aan bod. Hij wilt nu graag zijn opgedane kennis in de praktijk brengen door zich bij KWINK groep te verdiepen in hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. In zijn vrije tijd doet Pepijn aan waterpolo, leest hij graag en volgt hij (bijna) alle sport op de voet. Daarnaast is hij net nieuw in Den Haag en heeft hij dus genoeg te ontdekken in deze mooie stad.

Door zijn leergierigheid en brede interesses kijkt Pepijn ernaar uit om zich bezig te houden met de verschillende thema’s waar KWINK groep zich mee bezig houdt, in het bijzonder democratie en participatie, samenwerking, en governance.