KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Nieuwe directie KWINK groep

Per 1 januari 2024 zijn Fritzi Reijerman en Frederique Uyterlinde de nieuwe directeuren van KWINK groep. Janine Mulder en Pauline Modderman geven het stokje na 5 jaar door.

16 januari 2024

Pauline Modderman is blij met de benoeming van Fritzi en Frederique tot nieuwe directie van KWINK groep. “We zijn als partners trots dat deze twee collega’s deze rol willen oppakken. Beiden werken al ruim 5 jaar bij ons en hebben zich in die tijd ontwikkeld tot ontzettend goede adviseurs. Het zijn fijne collega’s die echt bij het bedrijf horen. Dit is een mooie stap om het bedrijf weer verder te ontwikkelen.”

Frederique geeft aan dat ze uitkijkt naar deze nieuwe stap: “Vanaf de eerste dag werk ik met enorm veel plezier bij KWINK groep. Voor mij is deze stap echt bijzonder en waardevol. Ik heb veel zin en energie om mij vanuit deze nieuwe rol voor KWINK in te blijven zetten.” Fritzi reflecteert op haar nieuwe rol: “Het is heel bijzonder om na zes jaar onderzoek doen naar andere beleidsplannen en organisaties, nu naar onze eigen organisatie te mogen kijken. Ik kijk erg uit naar nieuwe vormen van samenwerking met onze collega’s en onze samenwerkingspartners.

Frederique en Fritzi vormen samen de directie van het bedrijf. Zij houden zich bezig met de strategie, operationele uitvoering en het verder uitbouwen van de organisatie. Daarnaast blijven ze samen met de andere KWINKers werken aan verschillende projecten. Janine en Pauline, beiden partner bij KWINK, gaan weer volledig aan de slag als adviseurs.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten