KWINK groep 

Rogier van Schelven

rvanschelven@kwinkgroep.nl
+ 31 6 2349 3090

Meer over Rogier

Bill van Mil

bvanmil@kwinkgroep.nl
+31 6 3449 2008

Meer over Bill

Pauline Modderman

pmodderman@kwinkgroep.nl
+31 6 2337 4581

Meer over Pauline

Jakar Westerbeek

jwesterbeek@kwinkgroep.nl
+31 6 5786 1830

Meer over Jakar

Frederique Uyterlinde

fuyterlinde@kwinkgroep.nl
+31 6 82762859

Meer over Frederique

Mattijn Kroos

mkroos@kwinkgroep.nl
+31 6 3007 4932

Meer over Mattijn

Waarom evalueren? Onze visie.

KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. We evalueren organisaties, beleid, wetgeving, instrumenten en programma’s.

Wat het uitvoeren van evaluaties voor ons zo boeiend maakt is dat we met onze bewezen evaluatiemethodieken steeds in nieuwe werelden terecht komen: van grote toezichthouders tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies.

We vinden evalueren niet alleen interessant, we zijn er ook van overtuigd dat evalueren een essentieel onderdeel is van de beleidscyclus. Door te evalueren weet je of er iets terecht is gekomen van de plannen van de organisatie of het beleid. Onze visie is dat evalueren niet alleen gaat over verantwoorden, maar juist van belang is om te leren voor de toekomst. Wat kunnen we leren van de afgelopen periode? Hoe kunnen we onze impact vergroten? Hoe kunnen de doeltreffendheid en doelmatigheid van het beleid worden verhoogd?

Bij KWINK groep werken we continu aan het verbeteren van onze evaluatiemethodieken. Want hoewel we altijd werken vanuit een bewezen basiskader, vraagt iedere evaluatie om een uniek analysekader en een op maat gemaakte aanpak. Beide afgestemd op de maatschappelijke opgave, de betrokken stakeholders en de specifieke opdrachtgever.

Heeft u een vraag over evaluatieonderzoek, of bent u op zoek naar een innovatieve aanpak, neem dan vooral contact met ons op!

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website