KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

Waarom evalueren? Onze visie

KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. We evalueren organisaties, beleid, wetgeving, instrumenten en programma’s.

14 mei 2019

KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. We evalueren organisaties, beleid, wetgeving, instrumenten en programma’s.

Wat het uitvoeren van evaluaties voor ons zo boeiend maakt is dat we met onze bewezen evaluatiemethodieken steeds in nieuwe werelden terecht komen: van grote toezichthouders tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies.

We vinden evalueren niet alleen interessant, we zijn er ook van overtuigd dat evalueren een essentieel onderdeel is van de beleidscyclus. Door te evalueren weet je of er iets terecht is gekomen van de plannen van de organisatie of het beleid. Onze visie is dat evalueren niet alleen gaat over verantwoorden, maar juist van belang is om te leren voor de toekomst. Wat kunnen we leren van de afgelopen periode? Hoe kunnen we onze impact vergroten? Hoe kunnen de doeltreffendheid en doelmatigheid van het beleid worden verhoogd?

Bij KWINK groep werken we continu aan het verbeteren van onze evaluatiemethodieken. Want hoewel we altijd werken vanuit een bewezen basiskader, vraagt iedere evaluatie om een uniek analysekader en een op maat gemaakte aanpak. Beide afgestemd op de maatschappelijke opgave, de betrokken stakeholders en de specifieke opdrachtgever.

Heeft u een vraag over evaluatieonderzoek, of bent u op zoek naar een innovatieve aanpak, neem dan vooral contact met ons op!

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten