KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Hoogtepunten & projecten, deel II

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Heel wat jaren waarin KWINK groep meer dan 250 projecten uitvoerde, voor meer dan 100 opdrachtgevers. Van de evaluatie van de Energieakkoord tot het onderzoeken van nieuwe financieringsvormen voor natuurorganisaties. Van het adviseren over een actieagenda voor de bibliotheeksector tot het uitvoeren van een praktijkproef spits mijden […]

21 september 2017

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Heel wat jaren waarin KWINK groep meer dan 250 projecten uitvoerde, voor meer dan 100 opdrachtgevers. Van de evaluatie van de Energieakkoord tot het onderzoeken van nieuwe financieringsvormen voor natuurorganisaties. Van het adviseren over een actieagenda voor de bibliotheeksector tot het uitvoeren van een praktijkproef spits mijden in de trein. We gaan verder met de vraag: wat was jouw leukste KWINK-project?

Lustrum Blogpost rijtje

“Eén van de leukste projecten die ik bij KWINK gedaan heb was de evaluatie van de productie- en compositiesubsidies van het Fonds Podiumkunsten,” vertelt Pauline, adviseur bij KWINK groep. “Ik vond het heel leuk om met componisten te praten en te begrijpen dat dit onderwerp voor hen zo belangrijk is, omdat zij door deze subsidie kunnen doen wat ze het liefst willen doen.”

Freek vertelt: “Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in projecten op het snijvlak van beleid en techniek. Een goed voorbeeld van een project dat ik in dit kader heb gedaan is een onderzoek naar de ondergrondse telecominfrastructuur. We hebben hierbij onderzocht wat de lengte van de telecominfrastructuur in Nederland is en waarvoor het ongebruikte deel van deze infrastructuur nog zou kunnen worden gebruikt.”

Paul, associate bij KWINK groep, vond het leuk om bij de evaluatie elektrisch rijden een workshop voor de opdrachtgever te kunnen leiden. “Ik vind de interactie met de collega’s bij KWINK groep en de opdrachtgever vaak inspirerend, dat voegt echt iets toe aan mijn rol als expert in projecten.”

Lustrum Blogpost rijtje

Meer weten over de projecten van KWINK groep? Klik hier.

Meer weten over ons 10jarig bestaan? Klik hier.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten