KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Webinar spanningsvelden bij evaluatieonderzoek

KWINK groep evalueerde de afgelopen 15 jaar ontzettend veel beleid, organisaties, wetten en programma’s. Hierbij komen we vaak dezelfde spanningsvelden tegen. Over deze spanningsvelden organiseert KWINK groep op 9 maart een webinar. We gaan tijdens het webinar graag in gesprek met opdrachtgevers van evaluaties, organisaties die geëvalueerd zijn, andere evaluatoren en overige geïnteresseerden.

13 februari 2022

KWINK groep evalueerde de afgelopen 15 jaar ontzettend veel beleid, organisaties, wetten en programma’s. Hierbij komen we vaak dezelfde spanningsvelden tegen. Over deze spanningsvelden organiseert KWINK groep op 9 maart een webinar. We gaan tijdens het webinar graag in gesprek met opdrachtgevers van evaluaties, organisaties die geëvalueerd zijn, andere evaluatoren en overige geïnteresseerden.

Tijdens de webinar lichten we de spanningsvelden die we ervaren toe om hier vervolgens met de aanwezigen op te reflecteren. Ervaren anderen deze spanningsvelden ook? Hoe ga je daarmee om? En wat zijn mogelijke oplossingen?

In aanloop naar de webinar op 9 maart lichten we iedere dinsdag een spanningsveld uit:

Ondertussen is ook de whitepaper over de spanningsvelden bij evaluatieonderzoek beschikbaar: download hier de informatie over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek. 

 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten