KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Pauline Modderman en Janine Mulder partners bij KWINK groep

KWINK groep bestaat dit jaar 15 jaar. Een mijlpaal die gevierd wordt met het toetreden van de huidige twee directeuren als partner bij het bedrijf! 

25 januari 2022

KWINK groep bestaat dit jaar 15 jaar. Een mijlpaal die gevierd wordt met het toetreden van de huidige twee directeuren als partners bij KWINK groep! 

Maarten Noordink, partner bij KWINK groep, omschrijft de benoeming van Pauline Modderman en Janine Mulder als een logische stap. “Janine en Pauline zijn al ruim 7 jaar bij ons werkzaam en hebben zich in die tijd bewezen als slimme adviseurs, toegewijde directeuren en prettige collega’s. Deze stap is dan ook meer dan verdiend. Daarnaast is het ook een belangrijke stap voor het bedrijf. Met 6 partners hebben we een stevigere basis om verder door te groeien. Wij als huidige partners zijn erg trots dat we het bedrijf waar we al sinds 2007 samen keihard aan werken nu ook écht met Janine en Pauline mogen delen.” 

De eerste reactie van Janine: “Ik ben zo blij dat ik nog heel veel jaren deel uit ga maken van KWINK. Samenwerken met slimme mensen en ingewikkelde puzzels oplossen in opdrachten, daar kijk ik naar uit!” Pauline vult aan: “Het is een nieuwe stap die voor mij heel logisch voelt. Ik voelde me vanaf dag een thuis bij KWINK en dat gevoel is nooit veranderd!”

Onze missie blijft de maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten. De praktijk blijft hetzelfde. Pauline en Janine vormen de directie van het bedrijf. Zij houden zich bezig met de strategie en het verder uitbouwen van de organisatie. Net als de andere partners bij KWINK groep werken ze tegelijkertijd aan verschillende projecten. En dat waren mooie uitdagende projecten in 2021. We kijken met een goed gevoel terug op afgelopen jaar. Lees meer over onze highlights! 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten