KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

HIGHLIGHTS KWINK 2021

KWINK 2021 HIGHLIGHTS We blikken terug op een heel goed 2021 en graag lichten wij graag een aantal highlights uit. Door middel van onze projecten hebben wij gewerkt aan een sterke publieke sector. Wij deden onderzoek en gaven strategisch advies met de focus op een viertal thema’s: Cultuur & Media, Klimaat & Energie, Nieuwe Democratie, […]

13 januari 2022

KWINK 2021 HIGHLIGHTS

We blikken terug op een heel goed 2021 en graag lichten wij graag een aantal highlights uit. Door middel van onze projecten hebben wij gewerkt aan een sterke publieke sector. Wij deden onderzoek en gaven strategisch advies met de focus op een viertal thema’s: Cultuur & Media, Klimaat & Energie, Nieuwe Democratie, en Digitale en Fysieke Infrastructuur.

Benieuwd naar een aantal highlights uit ons jaar? Onze infographic bevat een greep van de projecten van 2021!

KWINK groep

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek en beleidsonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. Met onze bewezen onderzoeks- en evaluatiemethodieken komen we steeds in nieuwe werelden terecht. Van grote toezichthouders en uitvoeringsorganisaties tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies. Daarbovenop begeleidt KWINK groep organisaties bij strategieontwikkeling en adviseert over impact. We beginnen bij de vraag wat de (verander)logica van de organisatie is en structureren hoe de komende tijd beoordeeld kan worden of beoogde resultaten daadwerkelijk worden bereikt. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met de organisatie zelf.

 

Uitgelichte projecten 

Monitor Toekomstbeeld Openbaar Vervoer 2040 

Handreiking onderzoek naar risicoperceptie in de energietransitie

Netwerk Agenda 2021-2023 Openbare bibliotheken

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten