KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Evaluatie Wet stelstel openbare bibliotheekvoorzieningen (Wsob)

In 2019 heeft KWINK groep, in samenwerking met Panteia en Rebel group, in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een evaluatie van de Wet stelstel openbare bibliotheekvoorzieningen (Wsob) uitgevoerd. Het rapport is hier te downloaden. Andere onderzoeken van KWINK in de bibliotheeksector zijn hier te vinden.  

8 oktober 2019

In 2019 heeft KWINK groep, in samenwerking met Panteia en Rebel group, in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een evaluatie van de Wet stelstel openbare bibliotheekvoorzieningen (Wsob) uitgevoerd. Het rapport is hier te downloaden. Andere onderzoeken van KWINK in de bibliotheeksector zijn hier te vinden.

 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten