KWINK groep 

Annelies Dijkzeul

adijkzeul@kwinkgroep.nl
+31 6 3449 2009

Meer over Annelies

Frederique Uyterlinde

fuyterlinde@kwinkgroep.nl
+31 6 82762859

Meer over Frederique

Contactadvertenties voor gemeenten met aardgasvrije wijken

Op donderdag 8 november 2018 was KWINK groep aanwezig bij het Nationaal Warmte Congres 2018. Tijdens het congres organiseerden we de open your mind sessie Marktplaats voor aardgasvrije kennis bij gemeenten. In de Green Deals Aardgasvrije Wijken (die wij evalueren) en Smart Energy Cities (onderzocht door Royal Haskoning DHV) is door meer dan 40 gemeenten ervaring opgedaan op weg naar aardgasvrije wijken. Dat heeft geleid tot mooie voorbeelden en best practices, maar ook tot aanvullende vragen die nog niet beantwoord zijn. Beide hebben wij geïnventariseerd.

Ook met gemeenten die niet aanwezig zijn geweest bij het Nationaal Warmte Congres delen wij graag de kennisvragen en het kennisaanbod die we hebben geïnventariseerd. Klik hier voor een hand-out met contactadvertenties van kennis en aanbod.

Neem contact op met Frederique als u vragen heeft naar aanleiding van de rapportage.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website