KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Contactadvertenties voor gemeenten met aardgasvrije wijken

Op donderdag 8 november 2018 was KWINK groep aanwezig bij het Nationaal Warmte Congres 2018. Tijdens het congres organiseerden we de open your mind sessie Marktplaats voor aardgasvrije kennis bij gemeenten. In de Green Deals Aardgasvrije Wijken (die wij evalueren) en Smart Energy Cities (onderzocht door Royal Haskoning DHV) is door meer dan 40 gemeenten […]

9 november 2018

Op donderdag 8 november 2018 was KWINK groep aanwezig bij het Nationaal Warmte Congres 2018. Tijdens het congres organiseerden we de open your mind sessie Marktplaats voor aardgasvrije kennis bij gemeenten. In de Green Deals Aardgasvrije Wijken (die wij evalueren) en Smart Energy Cities (onderzocht door Royal Haskoning DHV) is door meer dan 40 gemeenten ervaring opgedaan op weg naar aardgasvrije wijken. Dat heeft geleid tot mooie voorbeelden en best practices, maar ook tot aanvullende vragen die nog niet beantwoord zijn. Beide hebben wij geïnventariseerd.

Ook met gemeenten die niet aanwezig zijn geweest bij het Nationaal Warmte Congres delen wij graag de kennisvragen en het kennisaanbod die we hebben geïnventariseerd. Klik hier voor een hand-out met contactadvertenties van kennisvragen en kennisaanbod.

Neem contact op met Frederique als u vragen heeft naar aanleiding van de rapportage.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten