KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Case

Whitepaper over spanningsvelden bij evaluaties

Vorige maand organiseerden Pauline Modderman en Niek de Vreeze een webinar over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek. Tijdens deze webinar hebben we een waardevol gesprek gevoerd met onder andere mede-evaluatoren, opdrachtgevers en geëvalueerden. De spanningsvelden en de wijze waarop KWINK groep hier in evaluatieonderzoeken mee omgaat beschrijven we in dit whitepaper.

1 april 2022

Vorige maand organiseerden Pauline Modderman en Niek de Vreeze een webinar over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek. Tijdens deze webinar hebben we een waardevol gesprek gevoerd met onder andere mede-evaluatoren, opdrachtgevers en geëvalueerden. De spanningsvelden en de wijze waarop KWINK groep hier in evaluatieonderzoeken mee omgaat beschrijven we hieronder.

Download hier de informatie over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten