KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

Spanningsvelden bij evaluaties – whitepaper

Vorige maand organiseerden Pauline Modderman en Niek de Vreeze een webinar over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek. Tijdens deze webinar hebben we een waardevol gesprek gevoerd met onder andere mede-evaluatoren, opdrachtgevers en geëvalueerden. De spanningsvelden en de wijze waarop KWINK groep hier in evaluatieonderzoeken mee omgaat beschrijven we in dit whitepaper.

1 april 2022

Vorige maand organiseerden Pauline Modderman en Niek de Vreeze een webinar over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek. Tijdens deze webinar hebben we een waardevol gesprek gevoerd met onder andere mede-evaluatoren, opdrachtgevers en geëvalueerden. De spanningsvelden en de wijze waarop KWINK groep hier in evaluatieonderzoeken mee omgaat beschrijven we hieronder.

KWINK groep evalueerde de afgelopen 15 jaar ontzettend veel beleid, organisaties, wetten en programma’s. Hierbij komen we vaak dezelfde spanningsvelden tegen. In dit whitepaper lichten we drie van deze spanningsvelden toe. We gaan in op hoe KWINK groep met deze spanningsvelden omgaat.

Download hier de informatie over spanningsvelden bij evaluatieonderzoek

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten