KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Met KWINK groep op studiereis naar het zuiden!

Benieuwd naar de reis die KWINK groep heeft gemaakt en wat dat ons heeft opgeleverd? Lara beschrijft in dit artikel hoe de reis was en wat zij eruit heeft gehaald.

11 november 2021

Traditiegetrouw gaat KWINK elk jaar een paar dagen met elkaar ertussenuit, op studiereis naar het buitenland of binnenland. Deze traditie kon vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar vertrokken we met zijn allen met de trein naar onze zuiderburen en eindigden we in Gent!

Net vertrokken kregen we een reisboekje inclusief reisprogramma, met een nogal vage beschrijving van alle activiteiten die we de komende drie dagen zouden doen. In eerste instantie leek dit programma vrij intimiderend vol met werksessies, culturele activiteiten, teambuilding en een heuse sportactiviteit.

Uiteindelijk ben ik achterovergeslagen van verbazing door de creativiteit en het werk dat mijn collega’s in de activiteiten hadden gestopt. Zo hadden we twee bijna ‘wie is de mol’- achtige activiteiten. Eén waarbij we onze ‘ontvoerde’ collega Coen ’s avonds in Gent moesten opsporen. Uiteindelijk vonden we hem, gelukkig, veilig mét een cocktail in een Speakeasy. De culturele activiteit bleek een heuse urban hunt te zijn, waardoor sommigen van ons weinig hebben meegekregen van de culturele schoonheden die de stad Gent te bieden heeft, omdat ze anderhalf uur lang sprintend de stad door zijn gegaan.

Tijdens een van de werksessies kregen we uitleg over de zogenaamde ‘scrum’ methode door middel van een kookwedstrijd. De sportactiviteit bleek uiteindelijk springen in een inflatable trampoline park te zijn. Je gaat dan toch anders kijken naar je collega’s, als je ze een wedstrijd ziet doen op een opblaasbare stormbaan of als je ze elkaar te lijf ziet gaan met een opblaasbare stormram. Ook verrassend: tijdens de bonte avond werd een moord gepleegd die we met zijn allen moesten oplossen. De daders bleken zich uiteindelijk onder ons te begeven… Gelukkig hebben we ze samen kunnen opsporen en hebben we die avond alsnog veilig onze ogen dicht kunnen doen.

Lang verhaal kort, het was een ontzettend verrassende, inspirerende en plezierige studiereis (met heel lekker eten), waardoor ik mijn collega’s nog beter heb leren kennen. Ik heb echt ontzettend genoten en kijk nu al uit naar de volgende reis!

groepsfoto kwink gent

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten