KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Aflevering 1 van onze podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren!

Aflevering 1 van onze nieuwe podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren! In deze podcast staat de relatie tussen burger en overheid centraal. In vijf afleveringen trekken de pocastmakers de parallel tussen liefdesrelaties tussen individuen, en het huwelijk tussen ‘de overheid’ en ‘de burger’. Ook in dat huwelijk spelen immers kwesties als vertrouwen, […]

18 september 2020

Aflevering 1 van onze nieuwe podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren!

In deze podcast staat de relatie tussen burger en overheid centraal. In vijf afleveringen trekken de pocastmakers de parallel tussen liefdesrelaties tussen individuen, en het huwelijk tussen ‘de overheid’ en ‘de burger’. Ook in dat huwelijk spelen immers kwesties als vertrouwen, oude koeien, verwachtingen en emoties. In de podcast wordt gekeken naar casussen die iedereen bekend voorkomen, zoals het plaatsen van afvalcontainers, oplaaiende emoties rond het kappen van bomen of het gezamenlijk vormgeven van een plein in jouw buurt.

Luister nu via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld via Apple podcasts.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten