KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Aflevering 1 van onze podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren!

Aflevering 1 van onze nieuwe podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren! Podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ In deze podcast staat de relatie tussen burger en overheid centraal. In vijf afleveringen trekken de podcastmakers (waaronder onze collega Fritzi Reijerman) de parallel tussen liefdesrelaties tussen individuen, en het huwelijk tussen ‘de overheid’ en ‘de burger’. […]

18 september 2020

Aflevering 1 van onze nieuwe podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’ is nu te beluisteren!

Podcast ‘Liefdeslessen voor een ambtenaar’

In deze podcast staat de relatie tussen burger en overheid centraal. In vijf afleveringen trekken de podcastmakers (waaronder onze collega Fritzi Reijerman) de parallel tussen liefdesrelaties tussen individuen, en het huwelijk tussen ‘de overheid’ en ‘de burger’. Ook in dat huwelijk spelen immers kwesties als vertrouwen, oude koeien, verwachtingen en emoties. In de podcast wordt gekeken naar casussen die iedereen bekend voorkomen, zoals het plaatsen van afvalcontainers, oplaaiende emoties rond het kappen van bomen of het gezamenlijk vormgeven van een plein in jouw buurt.

Luister nu via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld via Apple podcasts.

Wie zijn wij?

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau die werkt voor een sterke publieke sector rondom maatschappelijke vraagstukken. We zijn expert op het gebied van evaluatieonderzoek en beleidsonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. Met onze bewezen onderzoeks- en evaluatiemethodieken komen we steeds in nieuwe werelden terecht. Van grote toezichthouders en uitvoeringsorganisaties tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies.

Ook geven we strategisch advies: elke organisatie – groot of klein, publiek of privaat – wil het verschil maken en iets voor mens of maatschappij betekenen: impact hebben. Een goede strategie opzetten die impact heeft, blijkt echter nog niet eenvoudig. Met behulp van een frisse en kritische blik van buiten kan een organisatie vaak gemakkelijker een bruikbare strategie ontwerpen.

KWINK groep begeleidt organisaties bij strategieontwikkeling en adviseert over impact. We beginnen bij de vraag wat de (verander)logica van de organisatie is en structureren hoe de komende tijd beoordeeld kan worden of beoogde resultaten daadwerkelijk worden bereikt. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met de organisatie zelf.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten