KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Wat is de impact van het Huidfonds?

Het Huidfonds heeft KWINK groep gevraagd hen te begeleiden bij het definiëren van hun impact. De missie van het Huidfonds is om bij iedereen de liefde voor de huid te laten ontstaan. Dit doet het Huidfonds onder andere door campagnes te voeren, door voorlichting te geven en door gericht onderzoek te doen. KWINK groep begeleidt […]

17 april 2018

Het Huidfonds heeft KWINK groep gevraagd hen te begeleiden bij het definiëren van hun impact. De missie van het Huidfonds is om bij iedereen de liefde voor de huid te laten ontstaan. Dit doet het Huidfonds onder andere door campagnes te voeren, door voorlichting te geven en door gericht onderzoek te doen.

KWINK groep begeleidt het Huidfonds in het opstellen van hun theory of change. Hierbij gaan we in op vragen als:

  • Wat is de verandering die het Huidfonds teweeg wil brengen?
  • Wie zijn doelgroepen van het Huidfonds?
  • Hoe dragen de activiteiten van het Huidfonds bij aan de gewenste verandering?

Dit is een project in het kader van de KWINK foundationKWINK groep en het Huidfonds zijn aan elkaar gelinkt door Impact Matters.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten