KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Hoogtepunten

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Heel wat jaren waarin KWINK groep meer dan 250 projecten uitvoerde, voor meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Van de evaluatie van de Energieakkoord tot het onderzoeken van nieuwe financieringsvormen voor natuurorganisaties. Van het adviseren over een actieagenda voor de bibliotheeksector tot het uitvoeren van een praktijkproef spitsmijden […]

20 september 2017

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Heel wat jaren waarin KWINK groep meer dan 250 projecten uitvoerde, voor meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Van de evaluatie van de Energieakkoord tot het onderzoeken van nieuwe financieringsvormen voor natuurorganisaties. Van het adviseren over een actieagenda voor de bibliotheeksector tot het uitvoeren van een praktijkproef spitsmijden in de trein. We vroegen elkaar: wat was jouw leukste KWINK-project?

Lustrum Blogpost rijtje

Maarten, oprichter en partner van KWINK groep herinnert zich een mooi project van wat langer geleden. “Het onderzoek naar de inrichting van het telecomtoezicht, helemaal aan het begin van KWINK groep. Vooral de interessante gesprekken met CEO’s en COO’s van de grote telecombedrijven zijn me altijd bijgebleven. Als ik me niet vergis was het ons eerste project dat we hebben geacquireerd. Dat maakte het ook wel bijzonder.”

Laura, sinds juni werkzaam bij KWINK groep vindt de evaluatie van de tekst- en beeldbemiddelingsdienst die nu loopt een heel erg leuk project. “Dit is een dienst speciaal voor doven en slechthorenden, waarbij onder andere kan worden getelefoneerd door middel van gebarentaal. Ik vind het bijzonder dat ik via dit project een inkijk krijg in de belevingswereld van doven en slechthorenden en de werking van deze voor mij tot voor kort onbekende dienst.”

“Een van mijn leukste projecten was de evaluatie van de Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten. Dat kwam doordat we een dag op stap gingen met een inspecteur en graafwerkzaamheden gingen bezoeken om te zien of onder toezicht gestelden zich aan de wet houden,” vertelt Bill (partner). “Dit soort activiteiten maken projecten extra leuk.”

“Het onderzoek naar schuldenproblematiek met associate Roel in ‘t Veld was voor mij een van de leukste projecten,” vertelt Jakar (adviseur). “Tijdens dit onderzoek ging er een wereld voor me open waarbij ik inzicht kreeg in de soms uitzichtloze situatie van mensen met problematische schulden. Hierdoor kreeg ik echt het gevoel dat het heel belangrijk was dat er iets gebeurde en dat ons onderzoek daar aan kon bijdragen.  Daarnaast vond ik het enorm interessant om intensief met Roel samen te werken om te zien hoe hij met zijn jarenlange ervaring dingen aanpakt. Naar aanleiding van dit onderzoek zijn we momenteel nog steeds actief op het onderwerp, waarbij we op zoek zijn naar oplossingen voor de problematiek. Zo spreken we nog regelmatig met allerlei partijen uit het veld, onderzoekers en politici.

Lustrum Blogpost rijtje

Meer weten over de projecten van KWINK groep? Klik hier.

Meer weten over ons 10jarig bestaan? Klik hier.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten