KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

10 jaar KWINK groep

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Een extra speciale verjaardag dus. Graag vertellen we je meer over wat er de afgelopen 10 jaar is gebeurd! Oprichting KWINK groep werd in 2007 opgericht door Maarten, Bill en Annelies. Na een aantal jaar werkervaring zagen zij de kans schoon om een eigen bureau te starten. […]

23 augustus 2017

Dit jaar viert KWINK groep zijn 10-jarig bestaan. Een extra speciale verjaardag dus. Graag vertellen we je meer over wat er de afgelopen 10 jaar is gebeurd!
Lustrum Blogpost rijtje

Oprichting

KWINK groep werd in 2007 opgericht door Maarten, Bill en Annelies. Na een aantal jaar werkervaring zagen zij de kans schoon om een eigen bureau te starten. De ministeries van Verkeer en Waterstaat en Economische Zaken waren opdrachtgevers van het eerste uur. De evaluatie van de spoorwegwet was de grootste opgave in het eerste  jaar.

Er werd in die begintijd veel ‘bij de klant’ gewerkt: een eigen kantoor had KWINK toen nog niet. Na een jaar kwam daar verandering in. We betrokken ons eerste kantoorpand aan de Hartogstraat in het centrum van Den Haag, pal naast het Johan de Witthuis.

Vanaf toen ging het snel. Binnen enkele jaren groeide het team van drie naar circa tien personen en breidde het aantal opdrachtgevers zich uit. In 2014 was het pand aan de Hartogstraat echt te klein geworden en verhuisden we naar het huidige pand aan de gracht, op de hoek van de Nassaulaan en de Mauritskade. Momenteel werken we hier met een team van twaalf adviseurs, een officemanager, vijf associates en gemiddeld twee stagiairs.

Opdrachten

De afgelopen tien jaar voerden we in totaal meer dan 250 opdrachten uit, voor meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. De projecten zijn gericht op zeer uiteenlopende thema’s en sectoren; van mobiliteit tot cultuur; van onderwijs tot telecom. De afgelopen jaren hebben we ons meer en meer toegelegd op het uitvoeren van complexe beleidsevaluaties. Zo evalueerden we in 2015 de Autoriteit Consument en Markt (ACM), in 2016 het Energieakkoord en eerder dit jaar het College voor de Rechten van de Mens.

Feest

Om ons 10-jarig bestaan te vieren, organiseren we donderdag 28 september vanaf 17.00 uur een feestelijke borrel bij ons op kantoor. Wij nodigen al onze relaties van harte uit om hier bij aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via lustrum@kwinkgroep.nl.

Lustrum Blogpost rijtje

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten