KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Rogier van Schelven directeur van KWINK groep

Per 1 januari 2016 is Rogier van Schelven benoemd tot directeur van KWINK groep, adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Hij geeft leiding aan het bureau en richt zich op de verdere ontwikkeling van de activiteiten. De oprichters Bill van Mil, Annelies Dijkzeul en Maarten Noordink blijven partner/eigenaar en concentreren zich op advies en onderzoek. KWINK groep […]

12 januari 2016

Per 1 januari 2016 is Rogier van Schelven benoemd tot directeur van KWINK groep, adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Hij geeft leiding aan het bureau en richt zich op de verdere ontwikkeling van de activiteiten. De oprichters Bill van Mil, Annelies Dijkzeul en Maarten Noordink blijven partner/eigenaar en concentreren zich op advies en onderzoek.

KWINK groep adviseert over vraagstukken in de (semi-)publieke sector. Het bureau is sinds 2007 actief op het gebied van onder meer gezondheid, duurzaamheid, ICT en cultuur. Recentelijk voerde KWINK groep onderzoeken uit naar de uitrol van digitale radio, de toekomst van bibliotheken en de overheidsaanpak om groene groei te stimuleren. Het bureau voert ook evaluaties uit van organisaties, beleid en wetgeving. Onlangs evalueerde KWINK groep de Autoriteit Consument en Markt, de Adviesraad Internationale Vraagstukken, de Aanbestedingswet en het beleid voor elektrisch rijden.

Rogier van Schelven (1986) is bedrijfskundige en sinds 2011 verbonden aan  KWINK groep. Hij blijft werkzaam in adviesopdrachten. In de afgelopen jaren voerde hij opdrachten uit voor verschillende organisaties in de (semi-)publieke sector. Mobiliteit, innovatie en duurzaamheid vormen een rode draad in zijn werkzaamheden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten