KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

Subsidies verdelen doe je zo!

De Rijksoverheid, provincies, gemeenten en fondsen verdelen jaarlijks meer dan 10 miljard euro aan subsidies. Subsidieverstrekkers hebben bij het verdelen van subsidies te maken met lastige vragen. Het proces moet eerlijk verlopen, mag niet te veel tijd kosten, maar moet wel leiden tot de  gewenste strategische resultaten. KWINK groep heeft uitgebreide ervaring met het voorbereiden, […]

20 oktober 2015

De Rijksoverheid, provincies, gemeenten en fondsen verdelen jaarlijks meer dan 10 miljard euro aan subsidies. Subsidieverstrekkers hebben bij het verdelen van subsidies te maken met lastige vragen. Het proces moet eerlijk verlopen, mag niet te veel tijd kosten, maar moet wel leiden tot de  gewenste strategische resultaten.

KWINK groep heeft uitgebreide ervaring met het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van subsidieregelingen. De inzichten die wij de afgelopen jaren in diverse sectoren hebben opgedaan hebben we gebundeld in een overzichtelijk digitaal handboek.

Het handboek geeft praktische tips en voorbeelden uit verschillende sectoren. Het is opgebouwd in 27 aandachtspunten, verdeeld over zes stappen. Doelgroep is iedereen die zich wil verdiepen in het verdelen van subsidies of zich op dit onderwerp verder wil ontwikkelen.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten