KWINK groep 

Maarten Noordink

mnoordink@kwinkgroep.nl
+31 6 3449 1622

Meer over Maarten

Rethinking the regulatory system

An international railway corporation asked KWINK to assist in rethinking the governance and regulatory system.

The corporation aims to have a better relationship with the authorities and wants to decrease top-down regulation in favour of bottom-up initiatives. The corporation asked KWINK to give recommendations on the coordination between regulators, service level requirements and procedures regarding the approval of the operational plan.

The following activities were performed:

  1. Mapping the current situation, based on desk study and workshops at the client.
  2. Identifying the main issues.
  3. International comparative research in four countries.
  4. Discussing the results in a workshop with the operator and government representatives.

The result of the study was a final report, containing considerations on the regulatory structure, a structured comparison on the various themes and observations concerning the coordination between regulators.

 , Engels

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website