KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Analyse ondernemerschap binnen meerjarige regeling Talentontwikkeling & Manifestaties

KWINK groep en RebelGroup hebben afgelopen maanden in opdracht van het Fonds voor Cultuurparticipatie een analyse gemaakt van het niveau van ondernemerschap van de 18 instellingen onder de meerjarige regeling Talentontwikkeling & Manifestaties. De instellingen in deze meerjarige regeling bieden presentatiemogelijkheden en organiseren wedstrijden voor jonge talentvolle muzikanten, inclusief begeleidingstrajecten. De opdracht bestond uit vier onderdelen: […]

23 december 2013

KWINK groep en RebelGroup hebben afgelopen maanden in opdracht van het Fonds voor Cultuurparticipatie een analyse gemaakt van het niveau van ondernemerschap van de 18 instellingen onder de meerjarige regeling Talentontwikkeling & Manifestaties. De instellingen in deze meerjarige regeling bieden presentatiemogelijkheden en organiseren wedstrijden voor jonge talentvolle muzikanten, inclusief begeleidingstrajecten.

De opdracht bestond uit vier onderdelen:

  1. het opstellen van een analysekader,
  2. een individuele analyse van het niveau van ondernemerschap per instelling, op basis van de aanvraag en verantwoordingsgegevens,
  3. een samenvattende meta-analyse van het niveau van ondernemerschap van de 18 instellingen,
  4. een presentatie en workshop tijdens de netwerkbijeenkomst van 22 november, waar de uitkomsten werden gepresenteerd en bediscussieerd met de instellingen.

Eerder voerde KWINK groep en RebelGroup vergelijkbare opdrachten uit in opdracht van het Ministerie van OCW (BIS 2013-2016), het Fonds Podiumkunsten en de dienst Kunst & cultuur van de Gemeente Utrecht.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten