KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

KWINK’s Spring Break 2022

Afgelopen donderdag 8 april heeft KWINK groep de lente gevierd!  Omdat het kerstdiner door COVID-19 helaas niet door kon gaan, werd besloten om het in te halen in de mooiste tijd van het jaar. De tijd waarin de zon meer schijnt, de tulpen, narcissen en krokussen beginnen te bloeien en zoals onze directeur mooi verwoordde: de tijd van hoop.

15 april 2022

Afgelopen donderdag 8 april heeft KWINK groep de lente gevierd tijdens de Spring Break!  Omdat het kerstdiner door COVID-19 helaas niet door kon gaan, werd besloten om het in te halen in de mooiste tijd van het jaar. De tijd waarin de zon meer schijnt, de tulpen, narcissen en krokussen beginnen te bloeien en zoals onze directeur mooi verwoordde: de tijd van hoop.

Spring Break activiteiten

Allereerst werd er met z’n allen uitgebreid geluncht op kantoor. Ondanks dat er de laatste paar maanden steeds meer geluncht wordt met elkaar, heeft de lunchtafel in tijden niet zo vol gezeten! Ook dat zijn voor KWINKers hoopvolle momenten waarin dagelijkse dingen weer echt kunnen.

Na afloop van de lunch vertelden de organisatoren van de dag, Lara en Michelle, wat de volgende activiteit was: er zou worden geschilderd in Andy Warhole stijl. Tijd om de analytische KWINKers in een creatieve omgeving te zien floreren! Zo mocht iedere collega een andere collega schilderen, met duidelijke instructies van de workshop leraressen. Gelukkig waren er ook prijzen te winnen, anders was de helft niet zo fanatiek geweest als dat ze nu waren, gok ik.  Zo werd de prijs uitgereikt voor meest analytische werkwijze aan Sjoerd  (“Interessant om te zien dat als je het op deze manier doet, het dus ook zo eruit komt te zien… Ja erg interessant…”). De prijs voor het meest creatieve kunstwerk ging naar Pauline (waarna iedereen het erover eens was dat Fatih inderdaad piercings moest nemen, zijn haar moest blonderen én oranje eyeliner moest gebruiken vanaf nu).

Hierna was het tijd om het fanatisme wat meer op te voeren terwijl er spelletjes gespeeld werden op kantoor. Kubben, sjoelen én natuurlijk rondje om de tafel met pingpongen, waarbij de truien al snel werden ingewisseld voor shirts en Bill, Fatih en Bastiaan streden om de titel van KWINK pingpong kampioen.

Borrel en diner

Daarna was het tijd voor een borrel bij de wijnbar Wicked Wines. Nadat iedereen was omgekleed  werden er wijntjes besteld én druppelden ook alle partners van iedereen langzaam binnen. Voor sommige collega’s was het de eerste keer dat ze hun partner mee konden nemen, voor anderen was het na ruim twee jaar eindelijk weer een weerzien van bekende gezichten.  Er werd volop bijgepraat en de tijd vloog zo om, want voordat we er erg in hadden was het alweer tijd voor het diner!

Tijdens het diner gaf de directie, Pauline en Janine, gezamenlijk een speech. Deze speech benadrukte hoe bijzonder en fijn het was om met iedereen, inclusief aanhang, in één ruimte te zijn. Elkaar weer te zien en te spreken, in plaats van online of via de collega zelf te vragen hoe het nou met iemands vrouw, man, vriendin of vriend gaat.

Ik heb het geluk sinds twee maanden hier als stagiair te werken en deze bijzondere momenten bij te mogen wonen. Ik vond het fantastisch om te zien hoe iedereen genoot van elkaars gezelschap, interessante discussies, het lekkere eten en flauwe grapjes. Zoals Roel in ’t Veld in zijn speech aangaf: de manier waarop KWINKers met elkaar samenwerken vind je niet overal en dat is niet zo gewoon. De openheid, eerlijkheid en vriendelijkheid die onderling heerst maakt waarom KWINK zo’n fijne en uitdagende omgeving is om te werken.

Dit jaar is KWINK groep 15 jaar, en als dit jaar in het teken van hoop staat, hoop ik dat KWINKers nog vele jaren met elkaar zullen samenwerken!

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten