KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

2020 KWINK HIGHLIGHTS

KWINK groep heeft in 2020 -ondanks de beperkingen- veel mooie projecten mogen uitvoeren, waarmee we een bijdrage hebben geleverd aan het vergroten van de maatschappelijke waarde van publieke organisaties. Vol enthousiasme en vertrouwen kijken we er naar uit om dat in 2021 voort te zetten!

19 januari 2021

KWINK 2020 HIGHLIGHTS

KWINK groep heeft in 2020 -ondanks de beperkingen- veel mooie projecten mogen uitvoeren, waarmee we een bijdrage hebben geleverd aan het vergroten van de maatschappelijke waarde van publieke organisaties. Vol enthousiasme en vertrouwen kijken we er naar uit om dat in 2021 voort te zetten!

KWINK groep

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek en beleidsonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. Met onze bewezen onderzoeks- en evaluatiemethodieken komen we steeds in nieuwe werelden terecht. Van grote toezichthouders en uitvoeringsorganisaties tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies.

KWINK Foundation in 2020

Eén van de hoogtepunten in 2020 was de steun voor Stichting Critical Mass vanuit de KWINK Foundation. Deze stichting streeft naar een inclusieve samenleving en gebruikt interactieve games/tentoonstellingen om het gesprek hierover op gang te krijgen. We hebben door middel van sparringsessies geholpen om samen met Critical Mass na te denken over een duurzame toekomst voor de stichting.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten