KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Innovatie productenaanbod VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk Nederland wordt steeds vaker door maatschappelijke partners benaderd om samen te werken aan de integratie en arbeidsparticipatie van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Boris Gooskens is door KWINK groep bij VWN gedetacheerd als Projectleider Innovatie. In die rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vormen van samenwerking met maatschappelijke partners. Een goed voorbeeld […]

20 juni 2016

VluchtelingenWerk Nederland wordt steeds vaker door maatschappelijke partners benaderd om samen te werken aan de integratie en arbeidsparticipatie van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Boris Gooskens is door KWINK groep bij VWN gedetacheerd als Projectleider Innovatie. In die rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vormen van samenwerking met maatschappelijke partners.

Een goed voorbeeld van zo’n innovatief project is de Refugee Talent Hub. Dit project heeft tot doel om 2.500 talentvolle vluchtelingen te koppelen aan vacatures bij grote werkgevers en om 10.000 andere vluchtelingen via ‘meaningful waiting’ dichter bij de arbeidsmarkt te brengen.

Boris was eerder bij VluchtelingenWerk gedetacheerd als projectsecretaris van het verenigingsbrede veranderprogramma VluchtelingenWerk 2.0.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten