KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

KWINK groep brainstormt met CHOICE over impact jongerenparticipatie

CHOICE is een jongerenorganisatie die zich inzet om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. CHOICE wordt gerund door jongeren tussen de 16 en 29 jaar oud. De overtuiging van CHOICE is dat jongerenparticipatie op het gebied van beleidsontwikkeling en leiderschap een cruciale rol speelt bij het bevorderen van seksuele gezondheid en […]

26 oktober 2015

CHOICE is een jongerenorganisatie die zich inzet om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. CHOICE wordt gerund door jongeren tussen de 16 en 29 jaar oud. De overtuiging van CHOICE is dat jongerenparticipatie op het gebied van beleidsontwikkeling en leiderschap een cruciale rol speelt bij het bevorderen van seksuele gezondheid en rechten voor jongeren. CHOICE voert verschillende programma’s uit om seksuele gezondheid en rechten onder de aandacht te brengen.

KWINK groep biedt ondersteuning aan maatschappelijke initiatieven vanuit de KWINK foundation. In dit project hebben onze adviseurs CHOICE geholpen met het inzichtelijk maken van de impact van haar activiteiten op het gebied van jongerenparticipatie.

In een brainstormsessie is nagedacht over de mogelijkheden om de impact van jongerenparticipatie te meten. CHOICE gaat verder aan de slag om haar effectiviteit inzichtelijk te maken. Het doel is dat de middelen en programma’s van CHOICE op een efficiënte wijze worden ingezet. Verder wil CHOICE de uitkomsten gebruiken als verantwoording richting fondsen en andere financiers.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten