KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

KWINK adviseurs lezen voor

Op woensdag 9 september 2015 organiseerde KWINK groep een activiteit in het kader van de week van de Alfabetisering. Adviseurs van KWINK groep lazen voor aan een groep kleuters in buurthuis de Mussen in de Schilderswijk in Den Haag. De week van de Alfabetisering is meer dan tien jaar geleden begonnen als een initiatief van […]

10 september 2015

Op woensdag 9 september 2015 organiseerde KWINK groep een activiteit in het kader van de week van de Alfabetisering. Adviseurs van KWINK groep lazen voor aan een groep kleuters in buurthuis de Mussen in de Schilderswijk in Den Haag.

De week van de Alfabetisering is meer dan tien jaar geleden begonnen als een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven. Elk jaar rond 8 september (Wereldalfabetiseringsdag) vindt deze week plaats. Tijdens deze week roept de stichting organisaties en individuen op om activiteiten te organiseren en zo de aandacht te vestigen op het belang van geletterdheid.

Via de KWINK foundation steunt KWINK groep diverse maatschappelijke initiatieven.

FullSizeRender

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten