KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

Handboek prestatiemeting “Kwaliteit in kaart”

Over prestatiemeting in de (semi-) publieke sector is veel geschreven. Tegelijkertijd is het vooral een kwestie van doen. In het ‘heetst van de strijd’ ontstaan immers vaak de beste inzichten. Daarnaast is het verstandig om niet geheel onvoorbereid en zonder ‘munitie’ met vraagstukken van prestatiemeting aan de slag te gaan. Daarom is hier het Handboek […]

15 februari 2015

Over prestatiemeting in de (semi-) publieke sector is veel geschreven. Tegelijkertijd is het vooral een kwestie van doen. In het ‘heetst van de strijd’ ontstaan immers vaak de beste inzichten. Daarnaast is het verstandig om niet geheel onvoorbereid en zonder ‘munitie’ met vraagstukken van prestatiemeting aan de slag te gaan. Daarom is hier het Handboek Prestatiemeting

Handboek Prestatiemeting

Dit Handboek biedt ‘ready-to-use’ inzichten over prestatiemeting, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden. Het bevat onder meer de meestgestelde vragen overprestatiemeting. En do’s and don’ts: praktische tips en de te vermijden valkuilen.

Het Handboek Prestatiemeting is bij uitstek geschikt voor professionals (en adviseurs) die in een (semi-) publieke omgeving met prestatiemeting aan de slag gaan en geen tijd hebben om zich te verdiepen inde onderliggende literatuur.

Deze uitgave is tot stand gekomen door samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft, Nicis Institute en Kwink Groep.

KWINK groep en evaluatieonderzoek

KWINK groep is expert op het gebied van evaluatieonderzoek en beleidsonderzoek in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. Met onze bewezen onderzoeks- en evaluatiemethodieken komen we steeds in nieuwe werelden terecht. Van grote toezichthouders en uitvoeringsorganisaties tot instrumenten voor burgerparticipatie en cultuursubsidies.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten