KWINK groep 

Annelies Dijkzeul

adijkzeul@kwinkgroep.nl
+31 6 3449 2009

Meer over Annelies

Janine Mulder

jmulder@kwinkgroep.nl
+31 6 1032 7935

Meer over Janine

Voedingsbeleid kinderopvang

KWINK groep onderzoekt in opdracht van het Voedingscentrum of en hoe kinderopvanglocaties zich bezighouden met voedingsbeleid.

Aanleiding hiervoor is dat het Voedingscentrum in februari 2014 kinderopvanglocaties een voorbeeld voedingsbeleid heeft gestuurd. Het voorbeeld Voedingsbeleid gaat in op gezonde keuzes in het voedingsaanbod. Het Voedingscentrum wil hiermee ondersteuning bieden aan de kinderopvanglocaties. KWINK groep onderzoekt hoe kinderopvanglocaties omgaan met een voedingsbeleid en welke rol het voorbeeld voedingsbeleid van het Voedingscentrum hierin speelt.

In het onderzoek worden telefonische interviews gehouden met 40 pedagogisch medewerkers en wordt er een enquête uitgezet onder het management van kinderopvanglocaties. De resultaten van het onderzoek worden in december 2014 verwacht.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website