KWINK groep 

Bill van Mil

bvanmil@kwinkgroep.nl
+31 6 3449 2008

Meer over Bill

Janine Mulder

jmulder@kwinkgroep.nl
+31 6 1032 7935

Meer over Janine

Tevredenheid van bibliotheken over digitale dienstverlening

Hoe ervaren openbare bibliotheken de producten en diensten van Stichting Bibliotheek.nl (BNL)? KWINK groep beantwoordt deze vraag in de periode september-december 2014. Kern van het onderzoek is een enquête onder 165 directeuren van openbare bibliotheken. 

e-books

BNL helpt openbare bibliotheken bij hun digitale dienstverlening door producten en diensten zoals websites, apps en eBooks aan te bieden. Zo speelt BNL bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het aanbieden van eBooks door de openbare bibliotheken. Verder verzorgt BNL de landelijke digitale infrastructuur waardoor bibliotheken een uniforme uitstraling hebben op het web. Door de centrale, gezamenlijke aanpak via BNL kunnen openbare bibliotheken sneller, goedkoper en beter inspelen op digitale ontwikkelingen.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website