KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Tevredenheid van bibliotheken over digitale dienstverlening

Hoe ervaren openbare bibliotheken de ondersteuning die het bij de eigen digitale dienstverlening krijgt van Stichting Bibliotheek.nl (BNL)? KWINK groep beantwoordt deze vraag in de periode september-december 2014. Kern van het onderzoek is een enquête onder 165 directeuren van openbare bibliotheken.  E-books en digitale dienstverlening BNL helpt openbare bibliotheken middels producten en diensten zoals websites, […]

3 oktober 2014

Hoe ervaren openbare bibliotheken de ondersteuning die het bij de eigen digitale dienstverlening krijgt van Stichting Bibliotheek.nl (BNL)? KWINK groep beantwoordt deze vraag in de periode september-december 2014. Kern van het onderzoek is een enquête onder 165 directeuren van openbare bibliotheken. 

E-books en digitale dienstverlening

BNL helpt openbare bibliotheken middels producten en diensten zoals websites, apps en eBooks aan te bieden. Zo speelt BNL bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het aanbieden van eBooks door de openbare bibliotheken. Verder verzorgt BNL de landelijke digitale infrastructuur waardoor bibliotheken een uniforme uitstraling hebben op het web. Door de centrale, gezamenlijke aanpak via BNL kunnen openbare bibliotheken sneller, goedkoper en beter inspelen op digitale ontwikkelingen.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten