KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Resultaten Actieplan Groei op het Spoor

KWINK groep heeft het ministerie van IenM ondersteund bij de externe communicatie over de resultaten van het Actieplan ‘Groei op het Spoor’. Om reizen met de trein aantrekkelijker te maken voor meer mensen hebben het ministerie van IenM, NS, ProRail en lokale overheden in gezamenlijkheid verschillende initiatieven gefinancierd en uitgevoerd. In afstemming met diverse betrokkenen […]

22 oktober 2014

KWINK groep heeft het ministerie van IenM ondersteund bij de externe communicatie over de resultaten van het Actieplan ‘Groei op het Spoor’.

Om reizen met de trein aantrekkelijker te maken voor meer mensen hebben het ministerie van IenM, NS, ProRail en lokale overheden in gezamenlijkheid verschillende initiatieven gefinancierd en uitgevoerd. In afstemming met diverse betrokkenen heeft KWINK groep de resultaten van de verschillende initiatieven inzichtelijk gemaakt en omschreven. Via de website van de Rijksoverheid kunt u vanaf nu meer lezen over het Actieplan, de verschillende initiatieven en de resultaten.

Over het Actieplan Groei op het Spoor

Het Actieplan ‘Groei op het spoor’ is in 2007 opgesteld om invulling te geven aan de ambitie van het toenmalige kabinet om groei op het spoor te realiseren door het reizen met de trein voor steeds meer mensen aantrekkelijk(er) te maken. Het Actieplan bestaat uit concrete maatregelen die eraan bijdragen dat mensen snel, comfortabel en betrouwbaar van deur tot deur kunnen reizen. In 2013 is de uitvoering van het Actieplan afgerond.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten