KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

KWINK groep steunt Stichting Babungo

Stichting Babungo ondersteunt sinds 2008 de armste kinderen in Babungo om naar school te kunnen. Babungo is een dorp in Noordwest-Kameroen waar mensen leven van werken op het land. Dankzij de KWINK foundation hebben twee scholen hulp gekregen bij het plaatsen van een nieuw dak. Er zijn nieuwe zinken dakplaten gekocht voor de scholen. Het houten […]

6 maart 2014

Stichting Babungo ondersteunt sinds 2008 de armste kinderen in Babungo om naar school te kunnen. Babungo is een dorp in Noordwest-Kameroen waar mensen leven van werken op het land.

Dankzij de KWINK foundation hebben twee scholen hulp gekregen bij het plaatsen van een nieuw dak. Er zijn nieuwe zinken dakplaten gekocht voor de scholen. Het houten geraamte en de manuren zijn door de scholen zelf geregeld en betaald. Zo is de hulp van de KWINK foundation niet alleen een gift, maar een samenwerking tussen school en de sponsor en wordt de zelfredzaamheid van de school vergroot. Daarnaast heeft de KWINK foundation ook een bijdrage geleverd aan het bekostigen van gereedschap voor de enige technische middelbare school in de regio: GTC Babungo (overheidsschool). Nu kunnen de leerlingen hun technische kennis ook praktisch toepassen.

Op de site van Stichting Babungo kan je meer lezen over het project.

Via de KWINK foundation draagt KWINK groep bij aan uiteenlopende maatschappelijke projecten.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten