KWINK groep 

Roel in 't Veld

roelintveld@hotmail.com
+31 6 5025 4273

Meer over Roel

Roel in ’t Veld gestart bij KWINK groep!

Per 1 januari heeft Roel in ’t Veld zich als associate verbonden aan KWINK groep.

Roel in ’t Veld was aan 9 universiteiten hoogleraar. Momenteel is hij hoogleraar aan de Universiteit Tilburg op het terrein van Governance van duurzame ontwikkeling. Daarnaast is Roel ambtenaar, bestuurder en toezichthouder maar volgens eigen zeggen vooral adviseur geweest. Bij KWINK denkt hij mee en deelt hij zijn kennis over strategische en inhoudelijke thema’s, zoals toezicht, prestatiemeting en elektrisch rijden.

KWINK groep heeft verschillende associates aan zich verbonden. Onze associates zijn zzp-ers, adviseurs of wetenschappers met een specifiek (complementair) expertisegebied binnen de publieke sector.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website