KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Onderzoek budget inkoop eBooks

Onderzoek naar het budget voor inkoop ebooks (digitale content) door openbare bibliotheken in periode 2014-2018. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft KWINK groep, RebelGroup en Michiel Laan Advies opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de inkoop ebooks (digitale content) door bibliotheken. Naast eBooks gaat het om content als digitale […]

28 januari 2014

Onderzoek naar het budget voor inkoop ebooks (digitale content) door openbare bibliotheken in periode 2014-2018.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft KWINK groep, RebelGroup en Michiel Laan Advies opdracht gegeven om een onderzoek uit te voeren naar de inkoop ebooks (digitale content) door bibliotheken. Naast eBooks gaat het om content als digitale muziek, dagbladen, tijdschriften, databanken en audiovisuele content.

Het onderzoek richt zich op de ontwikkeling van het digitale media-aanbod in de periode 2014-2018 en heeft als doel te bepalen welk budget nodig is tot en met 2018 voor de inkoop van deze digitale media voor gebruikers van de openbare bibliotheken.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten